Hair Design anno 1934

Historie

Wij zijn trots op het familiebedrijf waar we nu als vierde generatie aan het roer staan. We koesteren dan ook de namen van de oprichters van het bedrijf.

Harrie Schreurs stapte in 1934 in het kappersvak en begon in Heel een herensalon. Zijn oudste dochter, Til Wolters-Schreurs volgde hem op en begon boven de herensalon een damessalon.
Na haar huwelijk  met Jan Wolters begon zij een nieuwe zaak op de Heerbaan. Marga groeide dan ook op met de kapsalon, twijfelde niet en koos net als haar moeder en opa voor het kappersvak. Na 30 jaar deed Til Wolters de zaak in 1990 aan ons over.
Nu na 31 jaar verder wordt onze dochter Manon mede-eigenaresse van onze Salon. Samen met ons Top Team met Daisy, Fleur en Romy gaan we weer een nieuwe uitdaging aan. We zijn altijd bezig om onze kwaliteit en service te verfijnen. Het is een prachtig vak waarin we de nieuwste trends op de voet te volgen. En waar we jou, onze gast heerlijk mee in de watten kunnen leggen. Jou met een goed gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uit laten gaan. Dat is ons streven en worden we blij van. Laat je verwennen met een behandeling, een drankje en laat ons het werk doen.

Een behandeling bij kapsalon HAIR DESIGN staat al die jaren voor ontspanning, persoonlijke aandacht en zorg.

foto25
foto26
foto27
Scroll naar top